Geen verzendkosten!
Prijzen zichtbaar na inloggen

Zwart-Wit-Goud; Industriele glamour

Zwart is het symbool van elegantie en moderniteit, wit symboliseert het zuivere zonlicht en is de kleur van alle mogelijkheden. Goud creëert rust in chaos en straalt luxe en stijl uit. Zwart en goud halen het beste bij elkaar naar boven en zijn daardoor goed te gebruiken in het interieur. Voeg wit toe om het af te maken. Zo heb je zomaar een industrieel interieur met een glamour touch. Onze ZUIVER Zwart-Wit collecties zijn hierop geïnspireerd en in een aantal nieuwe collecties hebben we de kleur goud toegevoegd. Geniet van alle ontwerpen en zorgvuldig gekozen teksten en combineer de collecties samen in uw winkel. De kracht van samen is ook hier van toepassing. Combineer bijv. onze thee-collecties of onze postkaarten met de wenskaarten met een geurtasje tezamen met de stationary-artikelen. Advies nodig? We helpen graag!

Meer informatie

Pastel; voel het voorjaar!

Het voorjaar komt weer dichterbij, wat heerlijk! We hebben in de ZUIVER ik wens je... collecties gekozen voor veel pastel, net als bij de TrotZ 2.0-serie. Romantische en zachte collecties, met af en toe wat zwart, grijs en wit. Zo krijg je in combinatie met pastel een meer industriële uitstraling. Ontdek onze collecties en verras uw klanten met onze mooie post- en (geur)wenskaarten, kalenders, weekplanners en notitieblokken. Combineer de displays en versterk zo de collecties. We helpen u graag om een mooie samenstelling te maken!

Meer informatie

Producten uit het hart, met aandacht voor de medemens en het milieu

Mooie producten maken met een beleving, dat is onze passie!

Een wenskaart met een persoonlijke boodschap of een kaart met thee, zaden of een geurtasje erin. Zo maak je het versturen of geven extra bijzonder. Onze missie is dat we door onze producten een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen en het tonen van gevoelens zoals liefde en vriendschap.

We zijn inmiddels 25 jaren actief en hebben veel ervaring opgebouwd.

team naturalflowercards.nl

Hulp nodig?

We helpen graag! Neem contact op via info@naturalflowercards.nl
of bel/WhatsApp via: 0527 204 366 / 06 246 21 436

Nieuws

Pwned

TrendZ Voorjaar 2019 NL Op 13, 14 & 15 januari brengt TrendZ bij de start van het nieuwe woonseizoen alles onder één dak samen in Gorinchem.

Contact

Naturalflowercards B.V.
Jagtlustweg 2
8444 AV Heerenveen
Nederland

T: +31 (0)527 204366
M: +31 (0)6 24621436
E: info@naturalflowercards.nl